Elérhetőségem

Holecz György (Székesfehérvár)
Telefon: +36 30 400 7577
Mail: holeczgyorgydugulas@gmail.com

Kérem, hívjon!

Munkaidőben feltétlenül elérhető vagyok. Általában munkaidőn túl is ügyeletet tartunk. Azonban, mi is emberek vagyunk és van magánéletünk, vagy éppen munka közben vagyunk és nincs egy harmadik kezünk. Bocsássa meg, ha véletlenül az ön hívására nem azonnal reagálunk. Viszont minden segélykérést igyekszünk kezelni, ha meghagyja telefonszámát, visszahívjuk.

+36 30 400 7577

Ha Ön felhív a problémájával, megkérem, hogy mondja el pontosan, hogy milyen hibajelenségeket észlel. Az Ön leírása alapján mondok egy előzetes árajánlatot, amiért vállaljuk a hiba megszüntetését. Ha Ön ez alapján lehetségesnek tartja, hogy megbíz a munkával, kiszállunk a helyszínre. (Nincs külön kiszállási díj.) Felmérjük a hibát és újra pontosan megmondjuk, hogy mennyiért tudjuk megcsinálni (végső árajánlat). Lehetséges, hogy a végső ár magasabb, mint a telefonos ajánlatunk, mert pl. a dugulás egészen máshol van, mint ahogy az előzetes leírás alapján sejtettük.)
Természetes, hogy ha a végső ajánlatunk jelentősen eltér az eredetitől Ön, következmények nélkül mondhatja azt, hogy nem minket bíz meg a munka elvégzésével.

Tájékozódjon, telefonáljon: +36 30 400 7577

© Holecz Gyorgy web: pages cooper