Kamerás,
csatornavizsgálat

Holecz György (Székesfehérvár)
Telefon: +36 30 400 7577
Mail: holeczgyorgydugulas@gmail.com

A csővizsgáló kamera egy olyan csúcstechnológia, amivel megbízható vizuális információkat tudunk gyűjteni a megbízónk szennyvízvezetékének belső állapotáról a vezetékszakasz teljes hosszában és keresztmetszetében.

A kamerás csővizsgálat fontos lehetőség mind a dugulási problémák megoldásánál, mind a csővezeték állapotának jegyzőkönyvi tanúsításánál.
kamerás csővizsgálat

A munka fázisai:

- Első lépés megtalálni a csatornába való bejutás lehetőségét, mint például egy tisztító nyílást Ha nincs tisztító nyílás, akkor tájékoztatjuk a megrendelőnket a videós állapotfelmérés elkészítésének egyéb lehetőségéről. Megjegyezzük, hogy a felmérés és a jól dokumentálható felvételek elkészítéséhez a csőnek átjárhatónak kell lenni, Ha dugulást találunk, akkor azt az eszközeinkkel (spirál vagy nagynyomású tisztító) eltávolítjuk.

- Másodszor a kamera technikus végigtolja a kamerát a bemeneti nyílástól a szükséges hosszon, miközben vizsgálja és rögzíti a vezeték hibáinak pontos helyét és típusát (törés, repedés, szétcsúszás, idegen tárgy stb.) A teljes vizsgálatról egy digitális felvétel készül, amit átadunk a megrendelőnknek.© Holecz György web: pages cooper